Loading Events

Neurolanguage Communication® Certification

Neurolanguage Coaching® за учители, обучители и преподаватели по всички дисциплини (включително HR мениджъри, собственици на бизнеси, предприемачи)

Общо обучение: 20 часа

Кредити: 20 ICF кредита

 

Никога преди не сме спирали света – в този безпрецедентен момент, нека да направим нещо несравнимо ! Нека превърнем негативното в положително. Възползвайте се от шанса да станете Neurolanguage Communication® Coach.

Това е глобална промяна – нека да променим света на образованието и комуникацията.

 

Този 5-дневен интензивен курс дава по-дълбоко разбиране за мозъка и влиянието на емоциите върху нас. Въздействайте с думите си и придобиите яснота и увереност ,за да  бъдете способни да се справяте с трудните въпроси и ситуации.  

Този курс трансформира процеса на обучение и/или комуникация от директивен и учител/мениджър-ориентиран към, недирективен и обучаващ се/клиент/служител ориентиран процес, който е съобразен с работата на мозъка.

Участниците изведнъж осъзнават негативните въздействия, които техният стил може да окаже пряко върху мозъка на техния обучаващ се/ клиент/служител и да открият как напълно да трансформират своя учителски или комуникационен стил и да станат свидетели на невероятния ефект, който това може да има.

Този курс е предназначен за учители, обучители и преподаватели по всяка дисциплина, терапевти, HR мениджъри, бизнес собственици и предприемачи, или дори родители, които се интересуват от подобряване на техния образователен/ комуникационен стил.

Neurolanguage Communication® курс е акредитиран от Международната коучинг федерация и ви дава ICF кредити , които могат да се използват, за да се развиете като life coach.

Сега е моментът да започнем да мислим нестандартно, във времена на промяна  като тези– когато все повече компании работят дистанционно, бъдете част от тази промяна, направете нещо невероятно, и трансформирайте резултатите си.

Вие ще научите:

✅ Как да използвате традиционните коучинг модели в процеса на преподаване/ управление / лечение;

✅ Как да създадете перфектното състояние на учене за обучаващия се въз основа на принципите на невронауката;

✅ Как да увлечем обучаващия се в един фокусиран учебен процес и как да поддържаме висок процент на успех на поставените цели

✅ Как да свързвате и прилагате коучинг моделите в процеса на преподаване/управление/лечение

✅ Как да се превърнете от учител/ръководител в coach

✅ Как да пригодите целите/курса  към индивидуалния клиент

Свалете подробна програма >>

Провеждан от : Галина Чолакова, Professional Neurolanguage® Coach and Licensed Trainer

Моля свържете се с нас за цената на курса, погасителен план, ако желаете да плащате на вноски и подробностите за програмата..

ONLINE Начало 7.03.2021 на български (сесии 14:00-18:00 / Българско време)

Click here to request your information pack

Organiser

Efficient Language Coaching
Email:
info@efficientlanguagecoaching.com
Website:
https://www.efficientlanguagecoaching.com

Want to enrol on a course? Head over to our contact form and get in touch today 🙂

https://languagecoachingcertification.com/course-information-pack-request/